Bouwbedrijf Derksen verhuisd

Bouwbedrijf Derksen verhuisd
Werkplaats Apeldoorn
Werkplaats Apeldoorn

Bouwbedrijf Derksen gaat het pand aan de Eerbeekseweg 27 te Loenen per 20-08-2018 verlaten.

Omdat het pand en bijgebouwen nogal wat achterstallig onderhoud heeft en er geen gedegen kantoorfunctie in het pand aanwezig is moet er gerenoveerd cq. bijgebouwd worden. Bouwbedrijf Derksen heeft pogingen gedaan om het pand met opstallen te kopen, zodat zij het kon aanpassen, maar kon met de verhuurder niet tot overeenstemming komen.

Daarop is besloten het bedrijf, kantoor en werkplaats, te verplaatsen naar Apeldoorn. Waarom Apeldoorn? Op dit moment wordt 50% van ons werk al in Apeldoorn uitgevoerd, en we verwachten dat dit percentage komende jaren zal toenemen.

Bouwbedrijf Derksen heeft in Apeldoorn een bedrijfshal met kantoor kunnen aankopen waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. In de hal wordt een nieuwe machinale houtbewerking ingericht zodat we alles zelf kunnen maken.

Is Bouwbedrijf Derksen dan nu helemaal weg uit Loenen? waar het zijn oorsprong heeft. Nee, we blijven met onze werf in Loenen, waar alle faciliteiten van het uitvoerende deel aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten optimaal blijven bedienen.