Bedrijfsprofiel

Bouwbedrijf Derksen BV is een allround bouwbedrijf, breed georienteerd met een enorme schat aan ervaring op allerlei gebieden. Of u nu een nieuw bedrijfsgebouw of woning wilt bouwen, een nieuwe badkamer, dakkapel, erker of kozijnrenovatie wenst of alleen een deurslot vervangen wilt hebben, bij ons bent u aan het juiste adres.

Naast de traditionele werkzaamheden hebben wij de kennis en “now how” in huis om problemen aan uw woning aan te pakken. Vaak worden problemen verkeerd ingeschat, wij hebben de kennis uw probleem juist te annalyseren, een plan van aanpak met u te bespreken en vakkundig op te lossen.

Wij zijn een bedrijf dat bij particulieren, het bedrijfsleven en de (semi) overheid de reputatie geniet van degelijk en betrouwbaar. Met veel know how en een doelgerichte aanpak.

Begeleiding van de opdrachtgever, vanaf een eerste idee tot en met de oplevering, krijgt bij Bouwbedrijf Derksen alle aandacht en zorg. Om zo samen, in goed overleg, te komen tot een eindresultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn en waarin het goed wonen en/of werken is.

Alles wordt in het werk gesteld om de beste kwaliteit te leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs. En binnen dat kader is veel mogelijk bij ons bedrijf, dat keer op keer z”n visitekaartje afgeeft met de realisatie van haar werken in voornamelijk de stedendriehoek (Apeldoorn, Zutphen, Deventer).

Een op alle fronten ervaren partner in bouwkundige dienstverlening, die zijn opdrachtgevers veel werk en zorgen uit handen kan nemen. Een bedrijf waar afspraken ook echt worden nagekomen, of het nu gaat om de toegezegde kwaliteit, de kosten of de datum van oplevering.

Bouwbedrijf Derksen: een modern bouwbedrijf met een ruime kennis van traditionele bouwmethoden. Een perfecte combinatie die leidt tot eigentijdse (bouw)werken van ”traditionele“ kwaliteit.