MIJN WERKZAAMHEDEN STOPPEN

Beste klant, relatie, collega’s en ge├»nteresseerden,

Bouwbedrijf Derksen heeft besloten haar deuren te sluiten. Dit besluit is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. Door de krapte op de personele markt is het lastig voldoende werk te kunnen maken. Werk binnen halen blijkt in deze tijd niet moeilijk, maar het werk klaar maken is een stuk lastiger. Veel collega’s zullen dat beamen. Goede vaklieden zijn schaars, en daardoor wordt het ook steeds lastiger de kwaliteit te bieden die we zouden willen.

De keuze om om die reden te stoppen is wellicht een bijzondere, maar als er niets veranderd zal het ook voor mijn collega’s in de toekomst steeds lastiger worden mooie werken klaar te maken. Prefabriceren is een optie, maar in de verbouw, renovatie en onderhoud is dat wel heel lastig.┬á Ik hoop daarom ook dat er in de toekomst toch veel jongelui voor de bouw zullen kiezen. Het is een fantastisch vakgebied met enorm veel mogelijkheden.

Het bedrijf stopt ! Maar voor mij stopt het niet. Ik ben sinds enige tijd bij “Linthorst Bouwgroep BV” in dienst getreden en kan aldaar het mooie werk dat ik deed voortzetten. Natuurlijk kunt u mij altijd bellen zoals u dat gewend was. Ik kan u helpen met bouwkundige problemen, met verbouw, renovatie en nieuwbouw van uw woonhuis of gebouw. En de kwaliteit die u gewend was van mij, die blijft. Wat veranderd is de capaciteit, want met mijn nieuwe collega’s kunnen we veel aan, en staan we voor u klaar.

Ik ben bereikbaar op mijn vertrouwde mobiele nummer: 06 – 301 89 422

Ik hoop tot snel…………..

#linthorst #bouwgroep #derksen #bouw